Jujutsu Kaisen episode 22 bekreftet utgivelsesdato, spoilere og kampanjer

Jujutsu Kaisen episode 22

Jujutsu Kaisen Episode 22 er i ferd med å slippe ut fredag ​​12. mars 2021. Her i denne artikkelen har vi diskutert utgivelsestiden over hele verden og andre viktige detaljer du må vite om.

Du vet kanskje at Jujutsu Kaisen har mottatt prisen for årets beste anime, og serien blir fortsatt verdsatt og får flere og flere fanbaser over hele verden.

Bekreftet utgivelsesdato for Jujutsu Kaisen episode 22

Jujutsu Kaisen Episode 22 vil bli utgitt fredag ​​12. mars 2021 for premium-brukere på Crunchyroll, og for gratisbrukere vil den være tilgjengelig 19. mars.

Utgivelse eller premieretid for Jujutsu Kaisen episode 22

Jujutsu-Kaisen-Episode-22-Preview-and-Recap-1200x772

Jujutsu Kaise Episode 22 vil ha premiere kl. 10:45 PST, 12:45 CST, 13:45 EST, 18:45 GMT, 7:45 CET, 3:45 AM KST og 4:15 AM ACDT på fredag ​​som bekreftet av Crunchyroll .

Historien og handlingen til Jujutsu Kaisen, episode 22

Episoden har fått tittelen The Origin of Blind Obedience. Den offisielle teaseren for episoden viser forhåndsvisninger og glimt av det nye plottet.

Episode 22 vil ha et nytt oppdrag for Itadori og Mahito vil oppdage de nye Death Paintings og vi vil se Itadori og Megumi i aksjon etter Kyoto Goodwill Event.

Hva kan du forvente av andre kommende episoder som 22 og 23?

Jujutsu-Kaisen-Episode-22

Mest sannsynlig vil vi våre helter håndtere Goodwill Event Arc bare i denne sesongen, så de kommende episodene av sesong 1 vil bare være basert på den samme buen. Vi kan også se introduksjonen av andre buer for å presse plottet mot de neste volumene av anime.

Vi vil se Jujutsus sanne krefter utvikle seg i de kommende episodene av showet.

Melding om sesong 2 av Jujutsu Kaisen

Etter 21 episoder av Superhit Anime Series, er sesong 1 snart over. SÅ blir det neste sesong eller sesong 2 av programmet?

Ja, definitivt vil vi få sesong 2 av Jujutsu Kaisen siden det er så mange buer igjen i Manga-serien, men likevel har vi ikke den offisielle bekreftelsen fra produsentene når vi kan ha sesong 2 av anime.

Showets stemmebesetning:

Junya Enoki har lånt stemmen til Yuji Itadori
Junichi Suwabe har gitt stemme til Ryomen Sukuna
Asami Seto har gitt uttrykk for Nobara Kugisaki
Yuichi Nakamura har gitt stemme til Satoru Gojo

Andre viktige voice-over-artister er
Yuma Uchida, Megumi Fushiguro, Yōko Hikasa, Tomokazu Seki og diverse andre